6 Μαΐου 2021

Ξόρκι ο Φύλακας των Χρημάτων

 Οι μάγισσες αγαπούσαν την φύση και η πηγή  έμπνευσης ήταν αυτή. Ζώδια και  σύμβολα της μάνας φύσης και γης εγκαταστάθηκαν στα μπαούλα τους για κάθε βοήθημα! Ένα από αυτά ήταν ο Βάτραχος *! Παρότι το λιοντάρι έφερνε την εξουσία και την υποταγή, η Κατσίκα την ευημερία, ο Βάτραχος ήταν ο αγαπημένος τους!!!!

Υλικά:

Ένα κερί βάτραχος

Έλαιο χρήματος

Σκόνη χρήματος

Μερικά  κέρματα

Λίγους καρπούς

Ένα ξύλινο κουτί

Τελετή:

Σε γέμιση του φεγγαριού ημέρα Δία και αφού ξαστρίσεις όλα σου  τα υλικά, πάρε τον βάτραχο σου και άλειψε τον με το έλαιο χρημάτων (μπορείς να βάλεις και Αδασσά!) πάρε ένα ξύλινο κουτί ίσα ίσα να μπορεί να κάτσει  ο Βάτραχος επάνω και ρίξε μέσα μερικά κάρματα και από πάνω τους λίγο καρπούς (φακές, φασόλια, ρύζι, καλαμπόκι) και τέλος θα ρίξεις λίγο σκόνη χρήματος! Ακούμπα το κουτί αυτό επάνω σε ένα μέρος του σπιτιού (σύμφωνα με το φενγκ σουι οι κατάλληλες μεριές είναι Νοτιοανατολικό η Βόρια αν θέλετε να το ακολουθήσετε!) και από πάνω θα βάλεις τον βάτραχό σου και  πες:

«Βάτραχε βασιλέα και φύλακα του πλούτου

 φέρε μου λεφτά στο μπαούλο μου!»

Όταν νιώσεις ότι έχεις ανάγκη τα χρήματα τότε  θα ανάψεις τον βάτραχο  η δίπλα του ένα πράσινο κερί!


*Υπήρχαν πρακτικές που άλλαζε το χρώμα ο βάτραχος η γινόταν άγαλμα και χρησιμοποιούταν και για έρωτα! Θα μιλήσουμε σε άλλο θέμα και ποστ!