17 Νοεμβρίου 2021

Τα 13 ισχυρά Ζώα Δύναμης (Μέρος πρώτο)

Σύμφωνα με τα γραμμένα των μαγισσών των Ιωαννίνων βρέθηκαν διάφορά ζώα και όντα που πάτησαν επάνω στην γη που αντιπροσωπεύουν την δύναμη και το θάρρος και οχι μόνο. Σε άλλο post είχαμε αναφερθεί στα 13 ιερά Ζώα της Τύχης Ένα & Δύο.

Το κάθε ζώο που θα διαβάσουμε εδώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα αντικείμενο (Δέρμα, τρίχες, νύχι) η και αγαλματίδιο η ακόμα και σε σφραγίδες!

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός για τις μάγισσες ήταν ένα σημαντικό πλάσμα που έφερε επάνω του τα δηλητήρια της ζωής. Η ιερή σφραγίδα του Σκορπιού (οχι ή Stellar) έφερε δύναμη σε όποιον την κουβαλούσε και τον έκανε άτρωτο. Μέσα απο τον Σκορπιό η
Μπουτσκάβουρας όπως τον ονόμαζαν έβρισκαν λύσης και στις θεραπείες!

Μέλισσα


Η δύναμη της Μέλισσας ήταν τόσο δυνατή που είχε αρκετές ιδιότητες! Μία απο αυτές ήταν να επηρεάσουν το πρόσωπο που ήθελαν με ένα ξόρκι, αλλά και να φέρουν χρήματα στην εργασία τους. Δεν είναι τυχαίο πως η μέλισσα μας φέρνει το “Κερί” η το “Κερί Φωλιά” που χρησιμοποιείται για χρήματα και ευημερία στο σπιτικό μας!


Κύνας ή Σκύλος

Ο μέγας προστάτης των μαγισσών και του Βωμού, αφιερωμένο στον Σείριο και οχι μόνο. Ένα αγαλματίδιο σε μορφή σκύλου μπροστά στην πόρτα αρωματισμένο με φίλτρο Ικετέρ η Ανδροφόνο θα σε προστάτευε απο κάθε αρνητική ενέργεια. Με
κίτρινα κεριά θα έφερνε Δόξα! Ο γνωστός Σκύλος Μολοσσός κατάγετε από την Ήπειρο!

Λύκος


Ο λύκος για τις μάγισσες ήταν αυτός που έδινε την δύναμη σε κάθε μάγισσα αλλά και την προστάτευε! Στα γραπτά τους βρέθηκαν γραπτά που χρησιμοποιούνε ομοιώματα λύκου για προστασία και να ξεσκίσει τον εχθρό τους! Η πιστότητα του προς εσένα θα σε κάνει άτρωτο!

 

Λιοντάρι

Στις ανασκαφές της Δωδώνης βρέθηκαν δυο χάλκινα είδωλα σε μορφή λιονταριού του 5ου και 6ου αιώνα π.χ. αυτό σημαίνει ότι το λιοντάρι σαν βασιλιάς του ζωικού
Βασιλείου σου χαρίζει δύναμη, εξουσία και νίκη σε όλους τομής! Στα γραπτά των Ασφοδέλιων βρέθηκαν τελετές για όλα αυτά όπως επίσης η Χαρίτη αρχημάγισσα της Κεδρινής φατρίας είχε φυλαχτό από Νύχι λιονταριού.

 

Αίγαγρος ή Αίγα


Στις ανασκαφές της Δωδώνης βρέθηκαν χάλκινα είδωλα σε μορφή αίγας. Όπως αναφέρθηκα στα 13 τυχερά ζώα των μαγισσών φερόταν να χαρίζει τύχη! Ωστόσο η Αίγα φημίζεται για το πείσμα της και την ευελιξία της στο κενό, έτσι σε βοηθάει να φύγουν οι φόβοι και να μεγαλώσεις τις επιθυμίες σου όπως και άλλα! Δεν είναι τυχαίο πως στην Ήπειρο οι μάγισσες έφτιαχναν μαχαίρια από κέρατα Κριαριού η αίγας!